Sødt med sødt i store portioner

Kokosklidkage.

 

Denne kage køres på den store kedel med piskeris og spartel

Udbytte 6 stk store bradepander

Bages ved 180 grader

  

500 g hvedeklid, sættes i blød

5600 g sukker, piskes sammen i højt tempo

3800 g æg

3200 g smør, smeltet

tilsættes lidt af gangen ved lavere tempo

2000 g kærnemælk og                                            

1700 g mel tilsættes og køres til en ensartet masse

1700 g udblødt klid

1400 g kokos

400 g vanillesukker

100 g bagepulver

Kagen vejes af på 3000 g pr. form og smøres jævnt ud

Husk fedt og papir

Kagen bages i ca. 40 min.

 

files/billeder/menuer/Gulerodskage.jpg

Krydderkage med squash.

 

 

Denne kage køres på den store kedel med spartel

Udbytte 7 stk

Bages ved 180 grader

5600 g sukker

3600 g æg

piskes sammen i højt tempo

4500 g smør- smeltet

tilsættes lidt af gangen ved lavere tempo

8500 g squash rives. Squash tilsættes

Tilsæt herefter følgende og rør massen jævn       

4700 g mel                       

150 g natron

300 g bagepulver

500 g kanel

60 g fint salt

210 støt ingefær

210 støt kardemomme

210 støt nellike

Kagen vejes af på 3700 g pr. form og smøres jævnt ud

Kagen bages i 45-55 min

 

 

Tiramisu.

 

 

Udbytte ca. 50 stk.

Denne dej køres på den store kedel med piskeris.

5 bl. husblas sætte iblød

1 pk. Lady finger’s fordels i fad eller forme

stærk kaffe og marsala stænkes på ladyfinger’s (gem noget)

1000 g marscaponeost    blødgøres med elpisker

200 g sukker og 200 g ægblommer piskes sammen og osten tilsættes

smelt husblas i likør-kaffen og tilsæt i tynd stråle i æggemassen

1000 g fløde piskes og vendes i                                                       

Drys med kakao.

.